Eveline Deken heeft naast haar 30 jaar ervaring als (aan- en) verkoop makelaar ook minstens zoveel jaar ervaring in het stylen van de te verkopen woningen. Waar zij ruim 25 jaar geleden voorzichtig advies gaf om oude kleedjes weg te halen en speelgoed op te ruimen, gaat zij thans verder dan dat en is ze een ware professional in verkoopstyling. Het doel? Het realiseren van een zo hoog mogelijke verkoopprijs voor haar klanten binnen een afzienbare termijn. Hierbij houdt zij vanzelfsprekend rekening met de financiële mogelijkheden en financiële capaciteit van de klant.

In elke veranderende markt ziet Eveline de waarde in van het op een zo perfect mogelijke wijze klaarmaken van een woning; in een stijgende markt om écht de maximale winst te kunnen behalen en in een stagnerende of zelfs dalende markt om sneller dan collega makelaarskantoren, haar woningen voor relatief zeer gunstige prijzen wel goed te kunnen verkopen.

Eveline loopt samen met u tijdens haar bekende Stylingronde met een zogenaamde ‘kopersbril’, alle ruimtes door. Ze weet als geen ander of met de aanwezigheid van uw huidige meubels, de ‘routing’ simpelweg prettig en logisch voelt voor potentiële kopers die de woning ook voor het eerst bekijken, of dat er wellicht geschoven moet worden. Ze geeft u simpele organize en stylingtips, ze elimineert of voegt toe indien mogelijk. Ze volgt de laatste trends in afwerking en kijkt waar op soms subtiele wijze de presentatie van uw woning aangepast kan worden, zodat de kopers-doelgroep zo groot en enthousiast mogelijk wordt. Maar, áltijd binnen de realistische mogelijkheden van de eigenaar, van wie uiteraard medewerking wordt gevraagd. Uiteindelijk weet ze elk interieur om te toveren tot een perfect ‘plaatje’ dat 100% klaar is voor Funda.

De truc voor de hogere verkoopopbrengst zit verscholen in de win-win-win (!) situatie:

Win 1: De koper ziet bij een door Eveline Deken gestyled huis veel beter de mogelijkheden en potentie van dat huis, hetgeen hem/haar een extra kans biedt in zijn/haar zoektocht naar een geschikt huis.

Win 2: Door de nóg grotere betrokkenheid bij en enthousiasme voor uw woning van Eveline zelf, dat al wordt opgebouwd in deze eerste fase van het verkooptraject van uw woning.

Win 3: Door een optimaal gestyled huis zal u als verkoper uiteindelijk met een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst de lachende 3e winner zijn.