Aankoopbemiddeling

Eveline Deken Makelaar o.g. onderscheidt zich van de andere makelaars in Amsterdam, Amstelveen e.o. door een ongebreidelde enthousiasme voor het vak dagelijks in de praktijk in te zetten. Eveline Deken heeft een prettige, persoonlijke benadering die zij uitstekend weet te combineren met zakelijke skills.
Eveline Deken is daarmee een deskundige partner die ú én de markt waarin u zoekt begrijpt. Het doel is om samen met u, uw droomhuis zorgeloos voor de beste prijs aan te kopen. Hoe? Via een consequent stappenplan:

 • Inventarisatiegesprek
  Tijdens een eerste gesprek inventariseren we samen al uw woonwensen op basis van uw financieringsmogelijkheden, die u vooraf heeft onderzocht. U wordt geïnformeerd over de complexiteit van het aankopen van een woning in Amsterdam e.o. én we bespreken tegelijkertijd de mogelijkheden en valkuilen binnen de markt waarin we op zoek gaan.
 • Aanbieding
  U ontvangt een aanbieding waarin zowel uw persoonlijke wensen als onze afspraken duidelijk vastgelegd zijn.
 • Dagelijks aanbod
  U ontvangt dagelijks het nieuwste aanbod van woningen dat aan uw selectie criteria voldoet. Dit is een compleet aanbod-overzicht van alle makelaarskantoren die aangesloten zijn bij de NVM, VBO en VastgoedPro en is een presale van het aanbod dat op Funda.NL komt. U bent dus altijd als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod.
 • Op maat gesneden aanbod
  Maar dat is nog niet alles. Indien u wenst, kunt u gebruik maken van een speciale aankoop-tool waar Eveline Deken Makelaar o.g. als één van de weinige makelaarskantoren in Amsterdam e.o. mee werkt; Copaan. Middels dit bijzondere zoeksysteem krijgt u nóg beter dagelijks advies over welke woning het best bij uw wensen past. Geen ruis maar aanbod dat écht relevant is voor u! Wilt u hier meer informatie over, dan vragen wij u hierover contact met ons op te nemen.
 • Binnen kijken.
  U gaat zoveel mogelijk woningen van binnen bekijken als u zelf wenst. U bepaalt in welke fase u Eveline wilt inschakelen om professioneel met u mee te kijken.
 • Adviesfase
  Als u uw droomhuis denkt te hebben gevonden, dan breekt een belangrijke fase aan. De juiste waarde van het huis bepalen. Dit is in de huidige markt voor een onervaren huizenkoper vaak een zeer moeilijke en onbegonnen taak. Soms wordt een (veel) te hoge prijs gevraagd. Maar andere keren moet er juist worden overboden. Door Eveline Deken wordt een weloverwogen onderbouwing gegeven van de juiste waarde. We bespreken samen de belangrijke aandachtspunten, mogelijke valkuilen, noodzakelijke condities en de juiste aankoopstrategie.
 • Onderhandelen
  Onderhandelen stroomt bij Eveline Deken door het bloed. Ze weet tussen partijen het juiste klimaat te scheppen, speelt met spanning en emotie en weet uiteindelijk de machtsbalans in uw voordeel te laten uitslaan.
 • Recherches
  Tijdens het onderhandelen, worden vele andere, eveneens belangrijke aspecten van de woning verder onderzocht, ten einde ons oordeel over de woning en de waarde ervan kracht bij te zetten dan wel bij te stellen. Gekeken wordt derhalve ook naar de juridische, planologische, milieutechnische en bouwkundige status van de woning en van een eventueel achterliggende VVE alsmede van de financiële gezondheid van deze VVE.
 • Gratis extra advies van derden!
  Indien nodig en/of gewenst zal de hulp ingeschakeld worden van derden, die erkenning hebben op hun vakgebied, bijvoorbeeld een Bouwtechnisch Inspecteur, Hypotheekadviseur of een Jurist Vastgoed. Als koper betaalt u bij Eveline Deken voor één bouwtechnische keuring of een advies in de vorm van eerstelijns rechtshulp van een jurist of hypotheekbemiddelaar dus niets extra’s!
 • Tekenen koopakte
  Is er overeenstemming bereikt op alle fronten, dan wordt u begeleid naar en bij de notaris. We zullen een perfect sluitende formulering, van hetgeen wij zijn overeengekomen, opstellen in de koopakte.
 • De sleuteloverdracht
  Op de datum van levering krijgt u uw nieuwe woning geleverd bij de notaris, maar eerst gaan we samen inspecteren of de woning in orde is.

Courtage: (No Cure No Pay)

Eveline Deken levert deze full service dienstverlening voor een bijzonder scherp tarief:

1% van de aankoopsom, excl. B.T.W. en incl. de hierboven benoemde recherches, verschotten zoals het opvragen van gegevens bij het kadaster, milieurapportages, etc., extern ingewonnen juridisch advies en één bouwtechnische keuring.