Eveline Deken werkt als makelaar in de regio Groot Amsterdam en heeft zich gespecialiseerd in het aan- en verkopen van particuliere woningen en appartementen, waarbij zij een extra troef in handen heeft; Eveline Deken is uitermate geroutineerd in verkoopstyling. Als geen ander weet zij met haar persoonlijke verkoopstyling elk huis een meerwaarde te geven. Eveline Deken laat zich bijstaan door een team van specialisten, dat er gezamenlijk voor zorgt dat uw woning optimaal gepresenteerd wordt ten einde een uitstekend verkoopresultaat te behalen. In de basis van dit team staat Eveline Deken als de veelzijdige en deskundige makelaar met bijna 30 jaar ervaring in het vakgebied. Hierbij geassisteerd door een professionele architectuur- en interieurfotograaf en een tekenbureau voor gedetailleerde plattegronden. Op de reserve bank zitten o.a. een erkend bouwkundige, jurist en een meubelverhuurbedrijf.

Verkoopbemiddeling

Eveline Deken onderscheidt zich van de andere makelaars in Amsterdam, Amstelveen e.o. vanwege haar commercieel talent. Haar loopbaan begonnen in de reclame branche, zet ze sinds 1996 haar ongebreidelde enthousiasme in voor haar vak als makelaar. Eveline Deken heeft een fijne, persoonlijke benadering die ze uitstekend weet te combineren met zakelijke skills. Haar jarenlange ervaring heeft geleid tot een doordachte, succesvolle werkwijze waar niemand omheen kan of wil. Door een kostenefficiënte bedrijfsvoering heeft u het voordeel van een lage courtage.

Het Stappenplan:

 • Informeren
  Bij het eerst contact wordt u geïnformeerd over de wijze waarop in Amsterdam e.o. de verkoop van woningen plaatsvindt en wat Eveline Deken Makelaar o.g. voor u kan betekenen.
 • Inventarisatie
  Er wordt een afspraak bij u thuis gemaakt om de woning op te meten en een idee te krijgen van de mogelijkheden voor een succesvolle verkoop van uw woning. Hierbij zullen uw wensen uiteraard ook aan bod komen. Wanneer wilt u verkopen, wat zijn uw mogelijkheden ten aanzien van eventuele aanpassingen, etc.  
 • Aanbieding
  U ontvangt een schriftelijke aanbieding waarin u geadviseerd wordt over een marktconforme vraagprijs en een op uw persoonlijke situatie toegesneden verkoopstrategie. Tevens vindt u een analyse van uw doelstellingen en worden onze afspraken duidelijk vastgelegd.
 • Verkoopstyling
  Er zal helder advies worden gegeven over de mogelijke aanpassing van de presentatie van uw woning en interieur. Voor een uitgebreide toelichting op de wijze waarop Eveline Deken te werk gaat bij de verkoopstyling, verwijzen wij u graag door naar het gelijknamige tabblad op deze website.
 • Opname van de woning
  • ​Fotografie:
   Foto’s zeggen alles! Potentiële kijkers besluiten vaak om een afspraak te maken voor een bezichtiging op basis van de op internet gepubliceerde foto’s. Als uw woning in optimale staat verkeerd, zal uw woning worden gefotografeerd. Dit gebeurt door een professionele fotograaf die gespecialiseerd is in architectuur- en interieurfotografie. De woning wordt met de speciaal geschikte lenzen en belichtingsmethodes gefotografeerd en waar nodig bewerkt. Er worden tevens prachtige 360 graden foto’s gemaakt. Hierdoor staat u gegarandeerd hoger gerangschikt op de Funda lijst en zal u direct nog meer extra aandacht trekken en meer internetbezoekers enthousiast maken.
  • Homevideo: Naast fotografie, zal er ook een korte filmopname gemaakt worden van de omgeving en uw woning. Uw woning zal nog meer tot de verbeelding spreken omdat het gaat ‘leven’.
  • Plattegronden:
   Door een architect - tekenaar zal (per verdieping) een gedetailleerde en uiterst representatieve, digitale plattegrond worden opgemaakt. Ook worden er 3-D plattegronden gemaakt om te gebruiken op Funda.
  • Interview:
   Er zal een kort en persoonlijk interview met de eigenaar afgenomen worden. Dit is een unieke manier om uw woning op een geheel andere wijze en op een eveneens zeer positieve manier te presenteren. Potentiële kopers zijn vroeg of laat toch nieuwsgierig naar wie er vóór hun in deze droomwoning heeft gewoond.
  • Dossier opbouw:
   Wij zullen samen uw woning gedetailleerd doorlopen en op alle facetten bespreken, ten einde alle ins en outs van de woning te leren kennen voor optimale informatieoverdracht aan gegadigden. Tevens ontvangen wij graag alle documentatie aangaande de woning en eventueel achterliggende VVE.
 • Verkoopinstrumenten:
  De volgende instrumenten worden ingezet om de verkoop van uw woning op een uitermate verzorgde wijze en zo breed mogelijk, kenbaar te maken:
  • Verkoopbrochure met o.a. prachtige foto’s en plattegronden én natuurlijk een waarheidsgetrouw en commercieel pakkend verhaal.
  • Plaatsing in het dagelijkse uitwisselingssysteem van de NVM Makelaarskantoren.
  • Plaatsing op www.evelinedeken.nl
  • Plaatsing op alle andere belangrijke sites waaronder: Funda.nl en MVA.nl
  • Afname van een speciaal Presentatie pakket op Funda: Funda Compleet, zodat de woning bovenaan in de ranking komt te staan.
  • Plaatsing van een originele fotografische aanbieding op de social media: Instagram, FB en LinkedIn .
  • Plaatsing van één of meer TE KOOP bord(en) aan uw woning.
  • Open Huizendagen notificatie door middel van banners op internet en aan uw woning.
 • Bezichtigingen
  Bezichtigingen worden in overleg met u ingepland. U zorgt ervoor dat de woning in optimale staat verkeerd en Eveline Deken leidt rond, informeert, enthousiasmeert en verkoopt. Na afloop van iedere bezichtiging krijgt u feed-back en wordt een verwachting geschetst.
 • Onderhandelen
  Onderhandelen stroomt bij Eveline Deken door het bloed. Ze weet tussen partijen het juiste klimaat te scheppen, speelt met spanning en emotie en weet uiteindelijk de deal binnen te halen.
 • Tekenen koopakte
  Is er overeenstemming bereikt op alle fronten, dan wordt u begeleid naar en bij de notaris. We zullen een perfect sluitende formulering, van hetgeen wij zijn overeengekomen, opstellen in de koopakte.
 • Sleuteloverdracht
  Op de datum van levering gaan we de woning inspecteren en zal u bij de notaris uw sleutels gaan afstaan aan de nieuwe bewoners… uw kopers!

Courtage:

Eveline Deken Makelaar o.g. biedt u deze full-service dienstverlening aan voor een aantrekkelijk tarief, te weten:  1,2% van de verkoopprijs, excl. B.T.W.

Deze prijs is inclusief alle hierboven genoemde kosten; professionele fotografie én plattegrond, één of meer te-koop borden, een speciaal presentatie pakket op Funda, kosten NVM/MVA/Funda, alle benodigde recherches en diverse andere verschotten zoals onder andere internetkosten, gemeentelijke legeskosten, kadasterkosten en milieurapportages, etc.

Intrekkingskosten: € 850,00 - excl. B.T.W. indien de opdracht onverhoopt ingetrokken moet worden. Beeldmateriaal en plattegrond(en) worden dan uw eigendom.