Eveline Deken werkt als makelaar met een team van specialisten dat ervoor zorgt dat uw woning optimaal gepresenteerd wordt ten einde een uitstekend verkoopresultaat te behalen. In de basis van dit team staat Eveline Deken als de veelzijdige en deskundige makelaar met 15 jaar ervaring in het vakgebied. Hierbij geassisteerd door een professionele architectuur- en interieurfotograaf en een digitale tekenaar. Op de reserve bank zitten o.a. een erkend bouwkundige, jurist en stylist.

Verkoopbemiddeling

Eveline Deken Makelaar o.g. onderscheidt zich van de andere makelaars in Amsterdam, Amstelveen e.o. door een ongebreidelde enthousiasme voor het vak dagelijks in de praktijk in te zetten. Eveline Deken heeft een prettige, persoonlijke benadering die ze uitstekend weet te combineren met zakelijke skills. Haar jarenlange ervaring heeft geleid tot een doordachte, succesvolle werkwijze. Door een kostenefficiënte bedrijfsvoering heeft u het voordeel van een lage courtage.

Ons Stappenplan:

 • Informeren
  Bij het eerst contact wordt u geïnformeerd over de wijze waarop in Amsterdam e.o. de verkoop van woningen plaatsvindt en wat Eveline Deken Makelaar o.g. voor u kan betekenen.
 • Inventarisatie
  Wij maken een afspraak bij u thuis om de woning op te meten en een idee te krijgen van de mogelijkheden voor een succesvolle verkoop van uw woning. Hierbij zullen uw wensen worden besproken maar zal er ook kritisch gekeken worden naar de presentatie van uw woning.
 • Aanbieding
  U ontvangt een schriftelijke aanbieding waarin u geadviseerd wordt over een marktconforme vraagprijs en een op uw persoonlijke situatie toegesneden verkoopstrategie. Tevens vindt u een analyse van uw doelstellingen en worden onze afspraken duidelijk vastgelegd. Er zal helder advies worden gegeven over de mogelijke aanpassing van de presentatie van uw woning en interieur.
 • Opname van de woning
  • Fotografie:
   Foto’s zeggen alles! Potentiële kijkers besluiten vaak om een afspraak te maken voor een bezichtiging op basis van de op internet gepubliceerde foto’s. Als uw woning in optimale staat verkeerd, zal uw woning worden gefotografeerd. Dit gebeurt door een professionele fotograaf die gespecialiseerd is in architectuur- en interieurfotografie. De woning wordt met de speciaal geschikte lenzen en belichtingsmethodes gefotografeerd en waar nodig bewerkt. Er wordt tevens een prachtige 360 graden foto gemaakt. Hierdoor staat u gegarandeerd hoger gerangschikt op de Funda lijst en zal u direct nog meer extra aandacht trekken en meer internetbezoekers enthousiast maken.
  • Plattegronden:
   Door een digitale tekenaar zal (per verdieping) een gedetailleerde en uiterst representatieve, digitale plattegrond worden opgemaakt.
  • Interview:
   Er zal een kort en persoonlijk interview met u cq. de bewoner(s) afgenomen worden. Dit is een unieke manier om uw woning op een geheel andere wijze en op een eveneens zeer positieve manier te presenteren.
  • Dossier opbouw:
   Wij zullen samen uw woning gedetailleerd doorlopen en op alle facetten bespreken, ten einde alle ins en outs van de woning te leren kennen voor informatieoverdracht aan gegadigden. Wij ontvangen in deze fase graag alle documentatie aangaande de woning en eventueel achterliggende VVE.
 • Verkoopinstrumenten:
  De volgende instrumenten worden ingezet om de verkoop van uw woning op een uitermate verzorgde wijze en zo breed mogelijk, kenbaar te maken:
  • Verkoopbrochure met o.a. prachtige foto’s en een goed kloppend en pakkend verhaal.
  • Vooraanbieding in de vorm van een e-mailing aan mogelijk geïnteresseerde relaties.
  • Plaatsing in het dagelijkse uitwisselingssysteem van de NVM Makelaarskantoren.
  • Plaatsing op www.evelinedeken.nl
  • Plaatsing op alle andere belangrijke sites: Funda.nl, MVA.nl, jaap.nl, zah.nl, huizenvinder, etc.
  • Plaatsing van een originele aanbiedingtekst op de nieuwe media: Twitter, LinkedIn en Facebook.
  • Plaatsing van een markant TE KOOP bord aan uw woning.
  • Open Huizendagen notificatie door middel van banners op internet en aan uw woning.
  Mocht deze brede aanpak binnen een afgesproken tijd niet slagen, dan zal Eveline Deken Makelaars o.g. u tal van andere, mogelijke promotionele middelen aanbieden.
 • Bezichtigingen
  Bezichtigingen worden in overleg met u ingepland. U zorgt ervoor dat de woning in optimale staat verkeerd en Eveline Deken leidt rond, informeert, enthousiasmeert en verkoopt. Na afloop van iedere bezichtiging krijgt u feed-back en wordt een verwachting geschetst.
 • Onderhandelen
  Onderhandelen stroomt bij Eveline Deken door het bloed. Ze weet tussen partijen het juiste klimaat te scheppen, speelt met spanning en emotie en weet uiteindelijk de deal binnen te halen.
 • Tekenen koopakte
  Is er overeenstemming bereikt op alle fronten, dan wordt u begeleid naar en bij de notaris. We zullen een perfect sluitende formulering, van hetgeen wij zijn overeengekomen, opstellen in de koopakte.
 • Sleuteloverdracht
  Op de datum van levering gaan we de woning inspecteren en zal u bij de notaris uw sleutels gaan afstaan aan de nieuwe bewoners… uw kopers!

Courtage:

Eveline Deken Makelaar o.g. kan deze full-service dienstverlening, door een kostenefficiënte bedrijfsvoering, leveren voor een bijzonder scherp tarief, te weten:

1,2% tot 1,4% van de verkoopprijs, met een minimum van € 2.750,00 excl. B.T.W.. Deze prijs is incl. professionele fotografie, plaatsing 360graden foto, professionele plattegrond(en), 1 of meer Te Koop borden, alle benodigde recherches en diverse andere verschotten zoals internetkosten, gemeentelijke legeskosten, kadasterkosten, milieurapportages, etc.

Intrekkingskosten: € 850,00 - excl. B.T.W. indien de opdracht onverhoopt ingetrokken moet worden. Beeldmateriaal en plattegrond(en) worden dan uw eigendom.