Eveline Deken werkt als makelaar met een team van specialisten dat ervoor zorgt dat uw woning optimaal gepresenteerd wordt ten einde een uitstekend verkoopresultaat te behalen. In de basis van dit team staat Eveline Deken als de veelzijdige en deskundige makelaar met 15 jaar ervaring in het vakgebied. Hierbij geassisteerd door een professionele architectuur- en interieurfotograaf en een digitale tekenaar. Op de reserve bank zitten o.a. een erkend bouwkundige, jurist en stylist.

Uw woning zelf verkopen – Verkoopadvies door Eveline Deken Makelaar o.g.

Eveline Deken heeft jarenlange ervaring met de woningmarkt in Amsterdam, Amstelveen e.o. en weet wat klanten zoeken in een huis. Bij een verkoopadvies door Eveline Deken krijgt u een gedegen advies over een marktconforme vraagprijs. Daarnaast wordt de presentatie van uw woning kritisch bekeken. U krijgt duidelijk advies ten einde uw woning in de smaak van een groter aantal mensen te laten vallen. Uiteindelijk resulteert dit in een betere en snellere verkoop.

Als extra middel om uw aanpassingen kracht bij te zetten, ontvangt u een overzichtelijk boek vol stylingideeën “Haal meer Winst uit je huis”, waarin u tal van simpele tips, trucs en vooral ideeën krijgt voor een (nog) mooier interieur!

Zodra uw woning in optimale staat verkeerd, zal de woning professioneel gefotografeerd worden en zal een professionele, digitale plattegrond van de woning gemaakt worden. Met dit complete pakket heeft u de belangrijkste middelen in handen om het verdere verloop van de verkoopprocedure zelf uit te voeren. Wilt u de verkoopprocedure toch graag uit handen geven aan een professional die het optimale resultaat voor u weet te behalen, dan kunt u op deze site bij verkoopbemiddeling lezen hoe het stappenplan van Eveline Deken Makelaar o.g. in zijn werk gaat.

Courtage:

Eveline Deken Makelaar o.g. levert deze extra service voor mensen die graag zelf hun woning willen verkopen, voor een tarief van € 850,- excl. B.T.W.