Uw woning verkopen!

Eveline Deken werkt als makelaar met een team van specialisten dat ervoor zorgt dat uw woning optimaal gepresenteerd wordt ten einde een uitstekend verkoopresultaat te behalen. In de basis van dit team staat Eveline Deken als de veelzijdige en deskundige makelaar met 15 jaar ervaring in het vakgebied. Hierbij geassisteerd door een professionele architectuur- en interieurfotograaf en een digitale tekenaar. Op de reserve bank zitten o.a. een erkend bouwkundige, jurist en stylist.

Verkoopbemiddeling

Eveline Deken Makelaar o.g. onderscheidt zich van de andere makelaars in Amsterdam, Amstelveen e.o. door een ongebreidelde enthousiasme voor het vak dagelijks in de praktijk in te zetten. Eveline Deken heeft een prettige, persoonlijke benadering die ze uitstekend weet te combineren met zakelijke skills. Haar jarenlange ervaring heeft geleid tot een doordachte, succesvolle werkwijze. Door een kostenefficiënte bedrijfsvoering heeft u het voordeel van een lage courtage.

Ons Stappenplan:

Courtage:

Eveline Deken Makelaar o.g. kan deze full-service dienstverlening, door een kostenefficiënte bedrijfsvoering, leveren voor een bijzonder scherp tarief, te weten:

1,2% tot 1,4% van de verkoopprijs, met een minimum van € 2.750,00 excl. B.T.W.. Deze prijs is incl. professionele fotografie, plaatsing 360graden foto, professionele plattegrond(en), 1 of meer Te Koop borden, alle benodigde recherches en diverse andere verschotten zoals internetkosten, gemeentelijke legeskosten, kadasterkosten, milieurapportages, etc.

Intrekkingskosten: € 850,00 - excl. B.T.W. indien de opdracht onverhoopt ingetrokken moet worden. Beeldmateriaal en plattegrond(en) worden dan uw eigendom.