Brouwersgracht 665 AMSTERDAM

Huurprijs incl. € 1.750 per maand

Tijdelijk te huur gedurende de 4 zomermaanden
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Klik op een foto om deze vergroot te bekijken
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  direct
Bouwjaar  :  -1906
Woonoppervlakte  :  50 m²
Inhoud  :  115 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Overige ruimte  :  gang, loggia
Omschrijving:
Uniek! Tijdelijk te huur aangeboden: vanaf juli t/m 31 oktober: een heerlijk compleet ingericht 2 kamer appartement op geweldige locatie in de Jordaan aan de Brouwersgracht. Dit fijne appartement in gelegen in een oud gerenoveerd pakhuis mt lift. De woning is compleet ingericht dus u hoeft alleen u eigen kleding te verhuizen / mee te nemen.

Het appartement beschikt over een fijne woonkamer met open luxe keuken voorzien van een 6-pits Smeg gasfornuis een koelkast een vaatwasser. De woonkamer heeft een typerend venster dat schitterend uitkijkt over de mooie Brouwersgracht. Het appartement heeft aan de rustige achterzijde 1 slaapkamer en een badkamer met ligbad, wastafel en wasmachine. Er is een apart toilet. Bij de overdekte entree naar de woning in het atrium is een heerlijk zitplekje waar u in de vroege ochtend van de zon kunt genieten. Intern oppervlak ca. 50m.

Huurprijs 1.750 per maand. Wij zoeken een tijdelijke huurder voor de duur van 4 maanden vanaf juli t/m 31 oktober 2018 (evt. iets langer).


**********

Unique! For rent a beautiful 2 room warehouse-apartment: Temporarily for rent to stay in during your summertime in Amsterdam; from the beginning of July till the end of October 2018. A fully decorated 2 room (1 bedroom) apartment on great location in the Jordan along the River of the famous Brouwersgracht. This lovely apartment is located in an old renovated warehouse with elevator. The apartment is fully decorated, so you'ld only need to bring / move your own clothes.

The apartment has a nice living room with open kitchen with a 6 burner Smeg cooker refrigerator dishwasher. The view from the livingroom on the canal is stunning. The apartment has one bedroom and a bathroom with bath, sink and washing machine. There is a separate toilet. The covered entrance to the apartment is located in a atrium and has a lovely place to sit and relax with a cup of coffee in the sun in the early mornings. The internal space is approx 50m.

Rental price 1750 per month. We are looking for a temporary nice tenant for a period of four months from the beginning of July till 31th of October 2018.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Barbara Strozzilaan 201, 1083 HN Amsterdam
Telefoon: 020-2602058
E-mail: info@evelinedeken.nl
Internet: www.evelinedeken.nl